2013. október 18., péntek

Álmaink talán valóra válnak :)

Csak röviden.
Mostanában eléggé felförgött az életünk, mindamellett, hogy már hetek óta nem volt szabad htvégénk, mert vagy lagziztunk, vagy továbbképzésen voltam, találtunk egy házikót/lakást is magunknak Dunakeszin, ráadásul a legelső nap, amikor elmentünk ingatlanoshoz, és nem neten nézelődtünk.
Most készülnek az alapok, úgyhogy jövő nyáron ha minden jól megy, egy új, gyönyörű, naaaagy lakásba költözhetünk. Azért írtam ház/lakást, mert igazából társasház, de a mi részünk egy sorház jellegű rész belőle földszinttel, emelettel, és 180 m2-es saját, elkerített kerttel!!!! :D
Annyi a probléma, hogy fölöttünk még lesz egy lakás, így nincs padlásterünk. De ennyi azért belefér. Sajnos különálló sorházra nem futja, ez is húzós lesz nagyon.
Szóval most megy az üzletelés ezerrel, és várjuk hogy alakuljanak a dolgok, készüljön a ház, és tudjuk belevinni a saját elképzeléseinket.
Titta, bódogság!!!!
A jobb oldali lesz a miénk 
(annyi különbséggel, hogy a tetőtér nem pont ilyen lesz, mert ott lakás lesz, de ugyancsak döntött tetővel, tetőtéri ablakkal)
Na meg persze ez egy látványterv. Nem egy park közepén lesz, és nem sövény veszi majd körül, hanem egy kerítés, mert mellette mindkét oldalról társasházak vannak. De látványnak nem rossz :)

Földszint :)

Emelet


1 megjegyzés:

  1. Juj, gratula!:) Tudod, az összefüggés kézenfekvő: nagy hely, sok dekor.:)

    VálaszTörlés