2014. október 19., vasárnap

Csokigyűjtő dobozka

Felmerült itt a környékünkön, hogy kellene Halloween-ezni a gyerekekkel. Hát ok, nem vagyok semmi elrontója :) Igaz nekem csak a tökös, színes vicces része tetszik, a félelmetesebb verzió már nem. De szerintem nem fog elmenni ebbe az irányba a dolog.
Nos, hát mivel már tavaly is készültek őszi, Hw-es dekorok itthon, így most is belecsaptunk a lecsóba. Már Balázs nagyobb, így egyre jobban be lehet vonni őt is.
Gondoltam kellene valami ajándék gyűjtő dobozka, vagy táska.
Volt itthon egy átlátszó dobozkánk, amibe eredetileg műanyag állatok voltak csomagolva. Az állatkáknak sokkal jobb helyük van, de a dobozt nem dobtuk ki. Eddig őszi terméseket gyűjtöttünk bele, de most funkciót váltott, és csokigyűjtő lesz :)


Első lépésként leszereltem a sárga madzagot róla, mert mást szerettem volna a helyére rakni.

Két színű sárga akril festéket találtam itthon, egy világosabb narancsot, és egy sötétebbet. Nem tudtam melyik mutat majd jól, így a világosabbat választottam, mert abba több volt. 
De felkenve nagyon világosnak bizonyult, így száradás után rákentük a sötétebbet. Azt már teljes mértékben Balázs kente, és egész jól mutatott, hogy itt ott átütött az alap világos színe. Sokkal jobb lett, mintha egyből sötétre festettük volna, vagy teljesen egyenletes ecsetvonásokkal. Szóval hagytam alkotni a gyereket. 
Hozzáteszem, nagyon élvezte, és az összes festéket kikente volna, ha engedem.
Száradást követően alulra, és felülre pöttyös dekortapaszból ragasztottam egy-egy csíkot, ami kicsit keretet adott az egésznek, majd rákerült a csíkos zsenília drót fül. 

Ezt követően az előző évről megmarad denevéres dekorból a két legkisebb denevért jól bekentem decoupage ragasztóval és ráragasztottam a dobozra. 
Majd rákerültek a szalagok, és ezzel el is készült :)
Indulhat a csokigyűjtés!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése